Pascale & Guests (14, 15 of 16 juni): boek snel je ticket

Verzamel je beste vrienden en vriendinnen en laat je 14, 15 en 16 juni inspireren door de wereld van Pascale met fascinerende lezingen, creatieve workshops en verrassende activiteiten op het prachtige kasteeldomein Wolvenbos (van 10u tot 18u). Uiteraard is Pascale Naessens ook zelf van de partij. Dit staat op het programma:

1. Culinaire beleving

Gezond én lekker, daar staat Pascale Naessens voor. En dan het liefst in het gezelschap van een groep vrienden, en van jou natuurlijk. Wij verwennen je de hele dag door. Van een heerlijk aperitief tot verrassende desserts. Of ga je voor de all day experience, inclusief een zalige lunch?

2. Boeiende lezingen

Naast Pascale komen er nog interessante gastsprekers langs. In het kasteel geven zij je inzichten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een greep uit het aanbod: Feeling-gastvrouwen Rika Ponnet en Elke Geraerts, slaapexperte Annelies Smolders en nog veel meer. Van relatieadvies over tips voor een gezond hart tot start to sleep en uitgerust wakker worden. Bekijk hier het volledige programma én boek je workshop.

3. Creatieve workshops

Pascale is ook een kei in keramiek. En ook jij krijgt hier alle kansen om je creativiteit de vrije loop te laten. Zo is er o.a. een cocktailworkshop met Hendrick’s Gin, een adem- en stemworkshop met Carry de Clercq, is er een workshop tafeldecoratie met Decopur, tea tasting met Ann Vansteenkiste en nog veel meer.

4. Goedgevulde goodiebag

Na een onvergetelijke dag stuurt Feeling je met een stijlvolle goodiebag naar huis, gevuld met leuke producten. Ga dus zeker langs bij de infobalie voor je vertrekt. Ben je Feeling-abonnee? Breng de abonneebrief mee die je ontvangt bij je Feeling. Op vertoon daarvan krijg je bij de abonneestand een extra cadeautje.

Reserveer meteen je plaats!

Wij verwachten je op 14, 15 of 16 juni op Kasteeldomein Wolvenbos in Kapellen. Bestel snel je tickets hier!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content