Gezond en lékker eten, en gezellig samenzijn met vrienden: dat zijn zowat dé pijlers van Pascale Naessens. Om haar leefwereld met zoveel mogelijk mensen te delen, organiseert Pascale op 14, 15 en 16 juni dan ook een culinair en belevingsevenement op het prachtige kasteeldomein Wolvenbos in Kapellen, waar tal van interessante lezingen en verrassende activiteiten op het programma staan.

Onder de sprekers ook (heet van de naald) Madelon Muns van Kern Gezond Academy en Isabelle Ulenaers, ex-bedrijfspsychologe, over haar nieuwe leven als ondernemer. Nog geen ticket? Wees er dan snel bij! We stellen de nieuwe sprekers uiteraard graag nog even aan je voor.

Madelon Muns over aromatherapie

Madelon Muns van Kern Gezond Academy is een expert op vlak van aromatherapie en gaat in haar lezing voor Pascale & Guests dieper in op de manier waarop essentiële oliën ons kunnen helpen om het emotionele evenwicht in ons lichaam te herstellen. De ideologie waar Kern Gezond Acadamy van vertrekt, is die van een onvermijdelijke verbinding tussen lichaam en geest: de emoties die we voelen hebben stuk voor stuk – zowel de prettige als de minder aangename – een heuse impact op ons lichaam.

Madelon bekijkt niet alleen hoe dat effect van geest naar lichaam en vice versa verloopt, maar ook op welke manier we dat verband eventueel zelf een beetje kunnen beïnvloeden. Interessant, toch? Een aardig zen-gehalte is alvast verzekerd!

Isabelle Ulenaers over creatief ondernemen

Na een carrière als klinisch en bedrijfspsychologe koos Isabelle Ulenaers er in 2016 dan toch uiteindelijk voor om de sprong te wagen en zelfstandig ondernemer te worden: ze richtte een eigen vegan en natural skincare-label op: @natural SELF.

In haar lezing komt Isabelle vertellen over de geneugten van het ondernemerschap: over het waarmaken van dromen, over het onverwachte van de reis, over vertrekken met maar één doel voor ogen, maar nooit weten waar je aankomt, over creatief oplossingen zoeken, maar vooral ook over durven, niet alleen dromen, maar doen!

Welke lezingen je nog kan meepikken op Pascale & Guests?

Ook deze reeks van boeidende sprekers zal op het kasteeldomein aanwezig zijn:

 • Pascale Naessens – Puur eten    (over gezond eten en inzicht in je eetgewoontes)
 • Rika Ponnet – Blijf bij mij, alleen met jou   (een pleidooi voor een terugkeer naar de romantische liefde)
 • Annelies Smolders – Start to sleep   (alle handvaten om je slaap te verbeteren)
 • Wilma Van Grinsven-Padberg – Olijfolie   (alles over olijven en olijfolie)
 • Elke Geraerts – Mentaal Kapitaal   (tips & tricks voor meer veerkracht en minder stress)
 • Isabelle Gonnissen – Kies positief    (over de mentale uitdaging om positiever in het leven te staan)
 • Caroline Thilemans – Mijn huid    (alle weetjes en verzorgingstips voor een gezonde en stralende huid)
 • Digital Detox – Florence Pérès    (over hyperconnectiviteit en de noodzaak soms ook even te ontkoppelen)
 • Nele Colle – Rust in je huis, rust in je hoofd    (hoe ontspullen en opruimen kan leiden tot een rustiger leven)
 • Henk Van Cauwenbergh – Het oog van de fotograaf   (over beelden, spontaniteit en emotie)
 • David Van Steenkiste – Kruiden en eetbare bloemen   (over al het lekkers dat moeder natuur in de aanbieding heeft)
 • William Cortvriendt – Terug naar een gezond gewicht   (over de onzin die er wordt verkocht over gewichtsverlies én hoe het wel moet)

RESERVEER METEEN JE PLAATS!

Interesse in een van de vele interessante lezingen of leuke workshops? Wij verwachten je op 14, 15 of 16 juni op Kasteeldomein Wolvenbos in Kapellen. Bestel snel je tickets hier!

MEER OVER PASCALE NAESSENS: