Zin in een paar gezellige dagen vol healthy food, boeiende lezingen en leuke workshops in een superontspannen sfeertje én in het gezelschap van een aantal vriendinnen en andere gelijkgestemde zielen? Rep je dan op 14, 15 en 16 juni naar Pascale & Guests op het prachtige kasteeldomein Wolvenbos in Kapellen.

Naast het levensverhaal en het professionele advies van tal van interessante sprekers – denk: Rika Ponnet en Elke Geraerts en David Van Steenkiste – is er ook een heuse ‘secret garden: dé plek bij uitstek om in fijn gezelschap heerlijk even weg te zakken bij een ontspannend muziekje en een lekker drankje.

Secret Garden: een oase van rust

Yes: niet alleen voor brain- & andere foods kan je midden juni terecht op domein Wolvenbos. Tussen alle workshops, animaties en interessante lezingen door, is er ook tijd om even tot rust te komen in de ‘secret garden’: een zalig, groen verscholen hoekje ergens op het domein. Genieten van een verkwikkend – en bovendien gezond – drankje kan er dankzij de mensen van ‘Sips of Grace’, die er hun nieuwste creaties op vlak van ‘water met een superfood-smaakje’ aan je voorstellen.

Wie iets méér nodig heeft om in een volledige zen-state of mind te geraken, zijn er bovendien ook elke dag verschillende yoga-initiaties met Evy Gruyaert te volgen en is er in de tuin een heuse ‘Slow Down’-area van Rituals waar iedereen zich naar believen kan laten verwennen: wat dacht je van een kleine handmassage, een verkwikkende minuut-meditatie of een gepersonaliseerd hydratatiemomentje misschien?

There’s more

Ook overheen de rest van het domein vind je trouwens nog tal van leuke, absoluut verkwikkende randactiviteiten terug. Zo komt onder meer de 22-jarige Tine Tiolants, vorig jaar nog uitgeroepen tot MNM’s Rising Star, elke dag een akoestisch setje spelen. In de keramiekcorner zie je dan weer dagelijks enkele professionele pottenbaksters aan het werk. Goed nieuws voor wie graag zelf eens een potje zou draaien ook: elke dag worden er een paar draaischijven vrijgehouden speciaal voor enthousiastelingen.

In het kasteel zelf kan je tot slot ook nog terecht voor een kleine Lannoo-boekenstand en een exposantenruimte met aardig wat shopgelegenheid uit de favoriete deco- en design-lijnen van Pascale zelf. De moeite van een tripje zeker en vast waard dus!

RESERVEER METEEN JE PLAATS!

Ook zin om te komen genieten van rust, ontspanning en een culinair samenzijn op het Kasteeldomein Wolvenbos in Kapellen: reserveer dan dringend je plaatsje!

Wij verwachten je op 14, 15 of 16 juni!

WELKE LEZINGEN JE ZOAL KAN MEEPIKKEN OP PASCALE & GUESTS?

Ook deze reeks van boeidende sprekers zal op het kasteeldomein aanwezig zijn:

 • Pascale Naessens – Puur eten    (over gezond eten en inzicht in je eetgewoontes)
 • Rika Ponnet – Blijf bij mij, alleen met jou   (een pleidooi voor een terugkeer naar de romantische liefde)
 • Annelies Smolders – Start to sleep   (alle handvaten om je slaap te verbeteren)
 • Wilma Van Grinsven-Padberg – Olijfolie   (alles over olijven en olijfolie)
 • Elke Geraerts – Mentaal Kapitaal   (tips & tricks voor meer veerkracht en minder stress)
 • Isabelle Gonnissen – Kies positief    (over de mentale uitdaging om positiever in het leven te staan)
 • Caroline Thilemans – Mijn huid    (alle weetjes en verzorgingstips voor een gezonde en stralende huid)
 • Digital Detox – Florence Pérès    (over hyperconnectiviteit en de noodzaak soms ook even te ontkoppelen)
 • Nele Colle – Rust in je huis, rust in je hoofd    (hoe ontspullen en opruimen kan leiden tot een rustiger leven)
 • Henk Van Cauwenbergh – Het oog van de fotograaf   (over beelden, spontaniteit en emotie)
 • David Van Steenkiste – Kruiden en eetbare bloemen   (over al het lekkers dat moeder natuur in de aanbieding heeft)
 • William Cortvriendt – Terug naar een gezond gewicht   (over de onzin die er wordt verkocht over gewichtsverlies én hoe het wel moet)
 • Isabelle Ulenaers – Achter de schermen van het ondernemen (over durven dromen en doen)