Strakker de lente in met deze hightech work-outs

Sport blijft de beste manier om blijvend aan een slank(er) lichaam te werken. Met deze technologische hulpjes versterk je dat effect nog.

1. i-Lipo Ultra

De behandeling combineert een low-levellaser met vacuümmassage die worden toegepast op de te behandelen zone (buik, billen, bovenarmen, dijen, zelfs je kin). Die eerste stimuleert de collageenproductie en de vetafbraak. Die laatste zorgt dat de afgebroken vetcellen worden afgevoerd en voor lymfedrainage. Het resultaat: een stevigere huid met minder vetophopingen. Na de behandeling volgt een work-out van 30 à 45 minuten om je vetverbranding te optimaliseren. Reken op 2 beurten per week en 8 sessies in totaal voor een optimaal resultaat. Daarna boek je 1 onderhoudsbeurt per maand.

€ 100/beurt, www.ilipo.be

2. Infraligne

Na een figuuranalyse en een oefenprogramma op maat, met aangepast dieetadvies, doe je oefeningen in een infraroodcabine. Die warmte zorgt voor een betere stofwisseling en bloedsomloop, een strakkere huid en elastischere spieren. Reken op 2 sessies per week tijdens de advieskuur en 1 beurt per week als vervolgkuur.

vanaf € 10/beurt, www.infraligne.be

3. VacuStep

Je stept 30 minuten lang op wandeltempo in een speciale machine die de ruimte rond je onderlichaam vacuüm zuigt. Dat stimuleert je bloedsomloop en vetverbranding. Goed tegen cellulite, vetophopingen op billen, dijen, heupen en buik en bij zware benen. Begin met 4 sessies per week, 3 weken lang. Daarna boek je 2 à 3 sessies tot je het gewenste resultaat bereikt. Daarna volgt een onderhoudskuur van 1 à 2 keer per week.

€ 15/beurt, o.m. bij Nails & Beauty Katrien in Mol, www.schoonheidssalon-mol.be

Op zoek naar nog meer tips om helemaal klaar te zijn voor de zomer? Check dan hier 9 dieetblunders die je nooit meer mag maken, 7 verrassende redenen waarom je die laatste kilo's niet kwijtraakt en ontdek 6 tussendoortjes die lief zijn voor je lijn.

Lees ook:

9 tips voor een plattere buik

9 verborgen dikmakers die je best met mate eet 

Partner Content

Gesponsorde content