Vrouwen die dit doen gaan sneller vreemd volgens de wetenschap

Ook vrouwen durven al eens een scheve schaats rijden. Maar welke vrouwen bedriegen het vaakst? Volgens nieuw wetenschappelijk onderzoek zouden vrouwen die orgasmes ‘faken’ vaker bedriegen.

 

Faken, of doen alsof je klaarkomt om je man een plezier te doen of een einde te maken aan de vrijpartij, is nooit een goed idee. Je partner denkt dat hij goed bezig is en jij blijft onvoldaan achter. Maar het is zelfs erger dan dat. Nieuw wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat hoe vaker een vrouw ‘faket‘, hoe groter de kans dat ze bedriegt.

Ontdek hier ook een wel héél verrassende reden waarom 73% van de vreemdgaande vrouwen het doen.

De onderzoekers ondervroegen een groep van 138 vrouwelijke en 121 mannelijke studenten in een heteroseksuele relatie. De vrouwen kregen vragen over de frequentie en hevigheid van hun orgasmes. De mannen moesten dan weer zeggen hoe vaak hun partner volgens hen klaarkwam. Zowel vrouwen als mannen moesten ook laten weten of ze hun partner ooit bedrogen hadden en of de kans bestond dat ze hun partner ooit zouden bedriegen.

De resultaten waren duidelijk. Vrouwen die vaker doen alsof ze een orgasme krijgen, zullen sneller bedriegen. Opvallend: er was geen verband tussen het aantal keer klaarkomen en bedriegen. Slechts af en toe een hoogtepunt bereiken is dus geen indicatie voor bedrog.

Doen alsof je klaarkomt om je partner niet te kwetsen is nooit een goed idee, blijven communiceren over je seksleven is de boodschap. Het kan zelfs je huwelijk redden. Hier lees je nog slaapkamergewoontes die je huwelijk kunnen redden.

Meer over relaties & seks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content