Kate Middleton staat met stip op onze nummer één wat royals betreft want: ze is super lief, is al-tijd mooi gekleed en heeft mama-allures waar we allemaal verliefd op zijn. Daarnaast heeft ze – ook nog eens – een prachtig en gezond lichaam en dat heeft de hertogin blijkbaar maar aan één ingrediënt te danken.

Ben je benieuwd welk product Kate Middleton gebruik om haar lokken zo te doen stralen? Je kan het eindelijk zelf kopen via Net-A-Porter!

Prima spirulina

Katie heeft een steevast ochtendritueel van zodra ze haar prinsessenbenen uit bed zwiert. Ze slaat meteen aan het mixen en drinkt élke morgen een smoothie met spinazie, boerenkool, romeinse sla, koriander en blauwe bessensap. Daar voegt ze nog één wondermiddeltje aan toe: spirulina.

Spiru-wat? Spirulina is een zoutwateralg die veel proteïnen en gezonde micronutriënten in zich heeft. Het poeder (ook verkrijgbaar in pilvorm) geeft Middleton voldoende aminozuren, vitaminen, vetzuren en mineralen. Je kan het goedje niet enkel toevoegen aan je groene smoothie, ook in je soep zorgt het voor een opwekkend effect. Wij reppen ons alvast naar de natuurwinkel!

Meer over Kate Middleton