Wil je nú meteen in huis halen: het gastenboek van Pascale Naessens

Ben jij ook zo dol op gezellige avonden met vrienden? Gezellig koken, eten aan een mooie tafel en genieten van fijne momenten. Dan hebben we goed nieuws: Pascale Naessens maakte speciaal voor Feeling een gastenboek. 80 pagina’s vol gouden tips, van heerlijke recepten tot een gezellige sfeer. Pascale leert hoe je er een fantastische avond van maakt.

Een leuk avondje organiseren voor vrienden levert vaak stress op. Bovendien wil je je niet de hele avond in de keuken uitsloven terwijl je gasten zich amuseren zonder je. De juiste gerechten kiezen is dus een must.

Snelklaar-menu’s

Gelukkig schiet Pascale Naessens ons te hulp met haar gastenboek. “Vrienden uitnodigen is een kunst, maar probeer vooral om jezelf niet te verliezen in het werk of de stress”, zegt Pascale. “Dit gastenboek helpt je alvast goed op weg met handige snelklaar-menu’s en inspirerende pagina’s om die mooie gezellige momenten vast te leggen. Neem aantekeningen, maak leuke schetsen en nodig je vrienden uit om er een woordje in te schrijven.”

Nu in de winkel!

Kun jij niet wachten om je gastenboek in huis te halen? Goed nieuws, je krijgt hem volledig gratis bij je Feeling, vanaf 24 oktober in de winkel.

Meer over Pascale Naessens:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content