Home Hotspots Drinken Antwerpen Cocktails at Nine: heerlijke drankjes aan de haard

Cocktails at Nine: heerlijke drankjes aan de haard

Cocktails at Nine: heerlijke drankjes aan de haard

Cocktails at Nine vind je vlak bij de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen. In de winter zit je aan hun open haard, bij zwoele zomeravonden met heerlijke drankjes op hun terras.

Wat kan je er vinden? Subtiel en verscholen in de schaduw van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen ligt Cocktails at Nine. Het interieur is cosy én de perfecte locatie voor een tête-a-tête met je future wederhelft. Wij tippen de Mexican Stand-off, heerlijk smokey en op basis van tequila en mescal. Ook de Cherry Thomas Manhattan (variatie op de klassieke Manhattan) is een favoriet.

Uniek omdat: de twee sfeervolle ruimtes met cosy fauteuils maar ook barkrukken worden gescheiden door een grote open haard. In de zomer kun je ook van het buitenterras genieten, met zicht op de kathedraal. Cocktails at Nine is niet echt een nachtkroeg, maar wel een gezellige plek om af te spreken voor je op restaurant gaat of als je net van theater komt.

Cocktails at Nine Antwerpen

Cocktails at Nine Antwerpen

Cocktails at Nine Antwerpen

Cocktails at Nine Antwerpen

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten