Van de komst van de Asturische kok Pedro Diaz tot het prachtige heringerichte XXL-terras en de make-over van de kaart met een Spaanse toets: Cospaia maakt een kleine revolutie door!

Wat kan je er vinden? De chef Pedro Diaz – afkomstig uit Asturië- we kennen hem als chef bij Leonor, oorspronkelijk een familiaal restaurant in Sint Gilles vooraleer te verhuizen naar de Charleroisesteenweg. Het is een nieuwe uitdaging die hij op zich neemt door zich achter het fornuis van Cospaia te installeren. Het menu bevat typisch Spaanse producten die zijn geselecteerd door de chef-kok uit Asturië. Octopus a la plancha, Iberische ham Grand Reserve, … maar ook Cospaia signature gerechten zoals carpaccio van rund 21 dagen gerijpt, babykreeft, steak van Iers rundvlees en enkele originele vegetarische gerechten.

Uniek omdat: Er zijn 3 ruimtes met verschillende sferen. Elke ruimte heeft zijn eigen persoonlijkheid: een zeer mooie barok zaal versierd met monumentale Berber-foto’s, een tweede met zwarte tonen waar het donkerhouten meubilair het donkere karakter nog benadrukt. Het ritme wordt onderbroken door de grote bar en lounge ruimte.

Cospaia Brussel

Cospaia Brussel

Cospaia Brussel

Meer hotspots in Brussel: