Naast uitstekende cocktails kan je hier proeven van geraffineerde schotels, met groenten uit de tuin van de chef.

Wat kan je er vinden? In 2013 start Matthieu een kleine cocktailbar in hartje Brussel. Begin 2017 nam hij zijn intrek in de oude Mercerie voor zijn reïncarnatie van Hortense. De cocktails bleven even lekker en worden nu aangevuld met de keuken van Nicolas Decloedt en zijn Humus Botanical Gastronomy. Hij leerde het vak bij onder andere Kobe Desramaults van In De Wulf en werkt zoveel mogelijk met lokale producten.

Uniek omdat: Nicolas Decloedt staat gekend om zijn verfijnde gastronomie met groenten in de hoofdrol. Matthieu Chaumont is dan weer een Franse mixoloog die de wereld van de spirits als zijn broekzak kent. De twee creatieve breinen stampten samen het unieke Hortense & Humus uit de grond waar je naast uitstekende cocktails ook creatieve, geraffineerde schotels kan bestellen, met groenten die recht uit de tuin van de chef komen. Ga er langs om te lunchen, à la carte te dineren of hun tastingmenu met verschillende gangen te ontdekken. In het weekend kan er ook uitgebreid gebruncht worden.