Ergens goed verborgen op de Louizalaan, ligt Le Jardin van Louise 345: een oase van rust en geborgenheid, ver van de dagelijkse drukte. De ideale plek voor zonnige dagen. Deze groene omgeving wordt dé ontmoetingsplaats voor een aperitief, eventueel vergezeld van een selectie aan tapas, verzorgd door Chef Isabelle Arpin. 

Wat kan je er vinden? Naast haar restaurant Louise 345 komt er nu een super gezellig terras bij. Op het terras van Le Jardin worden enkel tapas geserveerd. Le Jardin (met een uitgebreide dranken – en tapaskaart) komt er bij vanaf 15 mei.

Uniek omdat: Aan creativiteit geen gebrek door de -gebruikelijke- persoonlijke toets die de chef toevoegt aan haar gerechten. Wie wenst te genieten van de kleurrijke keuken van Isabelle, kan naar goede gewoonte terecht voor lunch of diner in het restaurant. Is er nog een betere manier om verder te gaan na het aperitief? Onder de zon, in de schaduw van de bomen of in de intimiteit van de smeedijzeren kiosk, is Le Jardin een echt toevluchtsoord.

Le Jardin opent de deuren vanaf 15 mei 2018, van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur en van 17.00 tot 21.30 uur, alsook op zaterdag van 17.00 tot 21.30 uur.

 

Le Jardin van Louise 345

Le Jardin van Louise 345

Le Jardin van Louise 345