Brunch! Uit de keuken van de zussen: Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches

De brioche en peer zijn wat flauw van kleur, maar het groene van de pistachenootjes doet hen wat opfleuren. Hmm, weer een fashion statement!

Nodig (voor 8 personen): 1 voorverpakt briochebrood – 200 g brie – enkele eetlepels pistachenootjes – boter – lavendelhoning

Bereiding:

1. Verwarm de grill van de oven voor.
2. Snijd het brood in sneetjes en steek vormpjes uit met een koekjesuitsteker. Snijd de brie in dunne plakjes. Hak de pistachenootjes fijn.
3. Smelt een klontje boter in een pan tot ze goudbruin is.
4. Bak de stukjes brood aan beide kanten aan.
5. Snijd de plakjes brie in reepjes en leg op elk stukje brood enkele reepjes.
6. Leg de stukjes brood kort onder de grill van de oven tot de kaas begint te smelten.
7. Druppel wat honing over de kaas en werk af met de pistachenootjes.

Bekijk hier het receptje voor koude komkommersoep

Partner Content

Gesponsorde content