Advertorial

Bespoke: de slimme en energiezuinige designtoestellen van Samsung

Advertorial

We besteden veel tijd aan het kiezen van meubels die passen bij onze stijl en ons interieur. Dus waarom zouden we dat niet doen voor onze huishoudtoestellen? Maak kennis met Bespoke: de volledig aanpasbare huishoudtoestellen van Samsung.

Bij de aankoop van interieurspullen hebben onze ogen vaak het laatste woord. Als we moeten kiezen tussen twee designstukken met dezelfde functionaliteiten en afmetingen, dan gaan we dikwijls overstag voor de knapste van de twee. Waarom de sfeer in huis verpesten met apparaten die niet bij jou passen? Maanden ben je bezig geweest met het samenstellen van je droomkeuken. Het zou dus jammer zijn om dat nu allemaal teniet te doen met een koelkast of oven die vloekt met de rest. Hetzelfde geldt voor je badkamer en wasmachine ... Vandaag nemen onze huishoudtoestellen een belangrijke plaats in huis in en hun looks bepalen dan ook in grote mate ons interieur. Daarom is er nu Bespoke. Met deze aanpasbare designtoestellen van Samsung is je interieur mooi in evenwicht, zonder dat je moet inboeten aan kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit.

Praktische designmodellen

Met het oog op krachtige en praktische huishoudtoestellen die perfect in het geheel opgaan, bestaat het Bespoke-aanbod uit diverse materialen, afwerkingen en trendkleuren. Zo is de Bespoke-koelkast verkrijgbaar in 6 kleuren en 3 verschillende afwerkingen: van tijdloos zwart en gesatineerd beige tot het fijne bleekblauw Satin Sky Blue met grijze ondertoon en het superzachte perzikkleur Clean Peach met warme toets. Een of twee deuren? Mat, glanzend of metallic? Stel zelf heel eenvoudig de koelkast van je dromen samen. Ook de binnenkant past zich perfect aan jouw wensen aan dankzij een systeem met verstelbare bakken en een flexibel flessenrek. Bovendien hoef je dit exemplaar nooit te ontdooien! Zijn technologie garandeert een betere luchtcirculatie, wat ijsvorming voorkomt en de levensduur van je toestel verlengt.

De Bespoke Jet™-steelstofzuiger koppelt eveneens het nuttige aan het aangename. Achter zijn designlook (verkrijgbaar in 3 trendkleuren: bosgroen, nachtblauw en wit) schuilt een technologisch hoogstandje dat bekroond werd met de CES Innovation Award in 2021. Op het lcd-scherm van deze verbonden stofzuiger kun je de instellingen en batterijstatus opvolgen. Zijn veelzijdige accessoires zijn dé garantie voor een doeltreffende schoonmaakbeurt van elke vloer. Het All-in-One Clean Station™ laadt de stofzuiger op en leegt automatisch het reservoir. Een praktisch en elegant duo!

Een duurzame benadering

Bespoke wil meer dan krachtige huishoudtoestellen met een designlook. Zo besteedt het merk vooral aandacht aan de duurzaamheid van zijn apparaten en het gebruik van revolutionaire, ecologisch verantwoorde technologieën. Zonder in te boeten aan prestaties, uiteraard. De Bespoke AI™-wasmachine illustreert dit perfect. Dit toestel is voorzien van een slimme sensor die het gewicht en de vuilgraad van je was meet. Zo bepaalt de machine perfect de vereiste hoeveelheid water, wasmiddel en energie, waardoor je veel minder verspilling hebt. Dankzij de AI Ecobubble™-technologie, exclusief ontwikkeld door Samsung, verbruikt de machine tot 70% minder energie door koud water te gebruiken. Bovendien zorgt een speciale cyclus ervoor dat er minder microplastics uit het textiel in de oceaan terechtkomen.

Getest volgens de norm IEC 60456-2010 / 4 kg was / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) vs katoenwas 40 °C zonder Ecobubble™ (WF0702WKU). Individuele resultaten kunnen variëren.

Een perfecte mix van prestatie en groene technologie, verpakt in een bijzonder eigentijds designtoestel!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier