3 boeken om dit weekend te lezen

Weekend. Het perfecte moment om te genieten van een goed boek. Nood aan inspiratie? Wij verklappen enkele van onze favorieten van het moment.

In elke vrouw schuilt haar moeder – Marnix Peeters

Stelt nooit teleur, die Marnix Peeters. Gravin Mercedes Van De Cloot schrijft samen met haar trouwe Nigeriaanse dienaar Jenesepa een boek over vrouwen dat haar van de financiële ondergang zou moeten redden. Door haar geldzorgen zwerft ze echter rusteloos van hot naar her, omringd door haar familie, bedienden en een pratende beo.

De man die zijn schaduw zocht – Millennium 5

De man die zijn schaduw zocht - Millennium 5

De man die zijn schaduw zocht – Millennium 5

Lisbeth Salander zit in de gevangenis. Daar krijgt ze het aan de stok met een bendeleidster wanneer ze het opneemt voor een mede-gevangene. Intussen vraagt ze Mikael Blomkvist om een man na te trekken die te maken heeft met haar vreselijke kinderjaren. Terwijl Lisbeth vecht voor haar leven, blijft haar traumatische verleden haar achtervolgen.

De doorbraak – Simone Van Der Vlugt

De doorbraak

Voor wie zin heeft in thriller. Romée loopt op jonge leeftijd weg van huis en breekt door als zangeres. Maar wanneer ze het moeilijk heeft en in een burn-out belandt, gaat ze op zoek naar antwoorden. Waar is haar broer en wie is de stalker die haar lastigvalt?

Meer tips voor het weekend:

Openingsbeeld: & Other Stories

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content