5 leuke uitstapjes in Brussel

Op zoek naar een leuke uitstap in Brussel? Verwen jezelf met een heerlijke welness of ga eens naar een ontbijtvernissage van de expositie "Vrouwenportretten" en steun het goede doel! 

1. Steek vrouwen een hart onder de riem

Media-agentschap OMD organiseert naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag  een ontbijtvernissage bij de expositie “Vrouwenportretten”. Op woensdag 18 maart kan je er van 8u30 tot 10u de prachtige beelden die fotografen Sylvain Coppens d’Eeckenbrugge en Sophie Lobe tijdens hun wereldreis maakten, bewonderen.
 
De foto’s zullen verkocht worden ten voordele van “Stichting Panzi” die zich in Congo verzet tegen geweld tegen vrouwen. 
 
Adres: Glaverbel Building, Terhulpsesteenweg 166 – 1170 Brussel. Gelieve te antwoorden voor 11 maart aan natalee.kellens@omnicommediagroup.com 
 

2. Kom in actie!

Hoe zat het alweer met je goede voornemens? Meer tijd nemen voor jezelf en gezonder gaan leven, dat kan bijvoorbeeld bij welnesscentrum Waer Waters. Daar kun je even genieten van de 'good resolutions' actie: sauna, zwem- of stoombad en smoothie en verse fruitsla voor 32 euro per persoon. Genieten zonder schuldgevoel. (de actie is geldig tot 30/6)

Waer Waters – Rodenberg, Dilbeek

3. From Russia With Love

Yawn Space is een nieuwe concept store in hartje Brussel. De focus ligt op mode en design uit Rusland, Oekraïne en Georgië. Je vindt er onder andere de collecties van Anton Belinsky, de Russische ontwerper wiens laatste collectie op heel wat lof van Vogue kon rekenen. Voor Yawn ontwierp hij trouwens een exclusieve collectie T-shirts en sweaters.

Yawn Space – Oude Graanmarkt 65, Brussel

4. Da's zuivere koffie

Koffieliefhebbers zagen in 2014 heel wat nieuwe koffiebars opengegaan. De zoektocht naar het perfecte kopje gaat in 2015 gewoon door. Aan de Zavel ging zopas The Lab open, een koffiebar van dezelfde eigenaars als Café de la Presse op de Louizalaan en Café du Sablon aan de Grote Zavel. Je kunt er terecht voor lekkere koffie, workshops en al je vragen over 'single origin coffee'. 

The Lab – Ernest Allardstraat 39, Brussel

5. Maak het bont

Too Many Vintage is nog niet zo lang open, maar het is nu al een vaste waarde voor vintageliefhebbers op zoek naar leren jasjes, oversized cardigans, (imitatie)bontmantels en geruite hemden. Eigenares Audrey zoekt telkens de beste stukken uit. Je outfit afwerken doe je met een paar suède boots en een vintage tasje. 

Too Many Vintage – Kartuizerstraat 33-35, Brussel

Partner Content

Gesponsorde content