5 x dit kun je doen tijdens het verlengd weekend

Hoera! Het is de nationale feestdag. Nog geen idee wat te doen dit weekend? Deze 5 evenementen zijn de moeite waard.

Ferrari – Brussel


Autoworld wijdt zijn zomertentoonstelling aan de zeventigste verjaardag van Ferrari. Autocoureur Enzo Ferrari stond aan de wieg en in sneltreinvaart werd het merk een mythe. Meer dan 55 blinkende sport- en luxewagens vertellen het verhaal van het steigerende paard in het Brusselse museum. Vergaap je aan de luxe en droom van je eigen flamboyante bolide!

Gentse feesten

Image result for gentse feesten
Dit jaar nog niet op de Gentse Feesten geraakt? Dan is het nu het moment. Nog tot 23 juli is Gent omgetoverd tot een heerlijk feestgebeuren. Vandaag onder andere met Kommil Foo, Discobar Galaxie en Kenji Minogue.

Kunst in Londen


Een tripje naar Londen geboekt? Bezoek dan zeker de succesvolle tentoonstelling ‘Hokusai, The Great Wave’ in het British Museum. Hokusai (1760-1849) is één van de meest bekende en invloedrijke Japanse kunstenaars. De expo toont de laatste dertig jaar van zijn carrière, met enkele van zijn grootste meesterwerken.

Yoga at the beach – Antwerpen

Yoga at the beach - Antwerpen

Yoga at the beach – Antwerpen

Nood aan wat sport en ontspanning dit weekend? Ga dan zaterdag naar ‘Yoga At The Beach’ op Strantwerpen in Antwerpen. Rituals organiseert het evenement samen met Evy Gruyaert. Rituals Members kunnen de hele dag deelnemen aan yoga oefeningen, meer leren over de sport en helemaal ontspannen. Nog geen Rituals Member? Hier kun je het worden

Dansen op Baouzza

foto van Baouzza.

Een beetje Ibiza in Diepenbeek, zo kun je de pop-up Baouzza in Diepenbeek omschrijven. Voetjes in de slippers, handjes in de lucht en genieten van de beste house-, deephouse en techhouse DJ’s.

Meer tips voor een ontspannend weekend:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content