Home Lifestyle Cultuur 5 x wat te doen dit weekend
5 x wat te doen dit weekend

Het is weer bijna weekend en dat moet gevierd worden! Hieronder bundelen we voor jullie nog gauw enkele 'wat-te-doen'-tips samen, zodat jij je dit weekend zeker niet hoeft te vervelen. Cheers to the weekend!

1. 4 x gastronomisch genieten 

Kan jij ook zo genieten van een avondje uiteten op een mooie plek? In ons artikeltje over 4 nieuwe adressen om heerlijk te tafelen vind je alvast enkele gastronomische hotspots, pas geopend én de moeite waard.

2. 4 x citytrip dicht bij huis

Zin om een keertje weg van huis te zijn, maar toch geen fan van grote afstanden? Wij hebben voor jullie 4 originele hotels voor een citytrip dichtbij opgesomd, waarmee je gegarandeerd een vakantiegevoel krijgt en toch niet ver hoeft te gaan. Waar zijn je koffers? 😉

3. 3 x hemels logeren in een kerk

Het mag dan wel gek klinken, maar de kerken die wij bedoelen dienen al lang niet meer alleen om te bidden. Slapen in een kerk kan in deze 3 hemelse kamers.

4. 4 x must-see films

Wie graag dit weekend naar de cinema gaat, kan in 4 films die je niet mag missen lezen welke aan te raden films op dit moment de zalen vullen.

5. 10 x must do's

In ons wekelijks feel it-overzicht spot je telkens 10 must do's. Van hip shoppen tot winacties, ook deze week zijn de 10 tips weer de moeite waard! Heb je dit weekend al volgepland? Volgende week zal feel it weer 10 nieuwe ideeën hebben klaarstaan!

 

Lees ook:

9 goede redenen om dit weekend een boek te lezen

3 x gezonde koekjesrecepten