https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Cultuur Apps for Abs
Apps for Abs

We zijn ondertussen half januari en OEPS, de eindejaarskilo's plakken er nog steeds aan. Geen paniek, je smartphone krijgt ze er wel af. Althans wanneer je deze 5 fitness & nutrition apps gebruikt al ware ze de bijbel.

1. Lose it

Een voedingsdagboek bijhouden slorpt heel wat tijd op. Dat is ook de reden waarom weinigen het volhouden. Met de Lose It app is dat nog een fluitje van een cent. De applicatie maakt voor jou al categorieën aan. Je moet enkel nog aanduiden wat je precies at en hoe intens je aan beweging hebt gedaan. De app rekent dan meteen uit hoeveel calorieën je al binnen hebt, hoeveel je er die dag hebt verbrand en vooral hoeveel je er nog tegoed hebt.

2. GoodFoodNearYou

Wie vaak op pad is, belandt regelmatig op restaurant. Erg lekker en gezellig, maar niet altijd optimaal voor de lijn. Dankzij GoodFoodNearYou vind jij overal de gezondste resto's. De app zoekt jouw locatie en stelt vervolgens de leukste en lijnvriendelijkste adresjes voor. Smakelijk.

3. Run Keeper Pro

De Nike+ loopapp is vrij bekend, maar de Run Keeper zet nog een stapje verder. Deze app registreert niet enkel het parcours en de snelheid van joggers en hardlopers, maar ook van fietsers, wandelaars en skiers. De GPS-functie van de app registreert jouw route en snelheid en post die meteen op de run keeper website. Ook onderweg helpt de app je vooruit met shout outs van je prestatie om de vijf minuten. Wie graag wil opscheppen met zijn prestaties, kan ze ook meteen op facebook of twitter delen. Want wie moeite doet, mag er trots op zijn.

4. IFitness

Wie zijn zuurverdiende centen liever niet aan peperdure fitnessabonnementen spendeert, download gewoon de IFitness app. In deze app vind je maar liefst 230 oefeningen die duidelijk worden voorgedaan en uitgelegd voor elke regio van je lichaam. Geen excuses meer, want voor een gammele 2 euro heb jij een personal trainer. Nu alleen nog zelfdiscipline kweken.

5. ITreadmill

Heb je het echt te druk om tot in de sportschool te geraken? Download dan de ITreadmill app, zet'm aan, steek je smartphone in je broekzak  en ga gewoon door met het dagdagelijkse leven. De applicatie registreert automatisch je aantal stappen en wat je daarmee verbrand hebt. Want wie echt veel op pad is, doet dagelijks aan sport. (EG)