Cath Luyten: “Ik zou geen relatie op het spel zetten door stoute dingen te doen”

Cath Luyten is vanaf 22 februari een vaste waarde tijdens je tv-avond. Feeling had een gesprek met deze goedlachse presentatrice.

In het nieuwe programma We ’re going to Ibiza strijden toekomstig man en vrouw tegen elkaar voor een reis met vriend(inn)en naar het eiland Ibiza. Hoog tijd om de ervaringen met vrijgezellenfeesten van presentatrice van dienst Cath Luyten te ontdekken.

Cath, Ibiza als locatie van je vrijgezellenfeest, iets voor jou?

Cath: “Ibiza is een logische bestemming. Maar geef mij dan maar de mooie kant van Ibiza: de kant waar het idyllisch is met oude finca’s en appelsienbomen. Je hebt er veel restaurantjes en dorpjes waar er nog authentiek en organisch gekookt wordt. Een echt paradijs waar je volledig van de wereld weg bent. En als je dan ’s avonds nog energie hebt, is het ook leuk om de andere kant dan toch eens te verkennen. Een rugzakreis naar Thailand zou voor mij ook een toffe bestemming zijn voor een vrijgezellenvakantie.”

Dus niet een dagenlang feesten?

Cath: “Nee. Als ik eerlijk moet zijn: ik ben niet zo voor een vrijgezellenfeestje te vinden. Als toekomstige bruid ben ik met mijn vriendinnen lekker gaan eten. Niets speciaals dus. Ik heb ook niet veel ervaring met the real stuff. Gruwel als je het mij vraagt. Ik ben ooit eens tijdens zo’n avond in een Antwerps restaurant beland met een travestietenshow tijden het eten. Dat was één keer en dat was meer dan genoeg."

De prijs van ‘We ’re going to Ibiza ’ is dan niet voor jou weggelegd?

Cath: "Jawel, maar ik zou dan naar het rustige en mooie deel van Ibiza trekken. Mijn man zou daar ook geen probleem mee hebben. Hij kan mij met een gerust hart laten vertrekken. Ik zou daar ook geen goede relatie op het spel zetten door stoute dingen te doen. Trouwens, als we zouden meedoen als koppel aan dit programma, zou ik sowieso winnen. Mijn man zou met opzet foute antwoorden geven om het zijn vrouwtje te gunnen. Wij zijn niet het perfecte koppel om als kandidaat te hebben”

Het programma zou je dus niet uit elkaar kunnen trekken?

Cath: "Neen. Het is ook wel niet lief wat we doen met dit programma. We laten verloofden tegen elkaar strijden in de periode waarin hun verliefdheid het grootst is. En dan laten we nog iemand naar het land van verderf trekken. Maar onze koppels zijn slim genoeg die zeker zijn van hun keuze. Stel dat er nu toch iets zou gebeuren op Ibiza? Dan is het al voor het huwelijk gebeurd en dan is er tenminste geen scheiding  meer nodig (lacht).”

Cath Luyten

Partner Content

Gesponsorde content