De mooiste plekjes voor een romantische winterpicknick

21 november is de Dag van de Natuur en hoe breng je die beter door dan met een romantische winterpicknick op de mooiste plekjes die moeder natuur ons landje gaf.

Romantiek in het kasteelbos

Tillegembos

Dankzij de statige waterburcht in het Tillegembos in Sint-Michiels waan je jezelf hier een sprookjesprinses. Ideaal voor een romantische picknick op een tapijt van herfstbladeren.

Picknick aan het water

Sint Laureins

Met z’n vele kreken is het dromerige landschap van Sint Laureins de plek bij uitstek voor een gezellig maal aan het water. Spreid je dekentje uit aan één van de vele oevers, haal een fles cava boven en geniet van een picknick with a view.

Sprookjesachtig genieten

bulskampveld

Met een kasteel op de achtergrond en omringd door het vele groen van bossen en akkers is Domein Bulskampveld in Beernem het ideale decor voor een picknick bij kaarslicht.

Brits ontbijt in het park

Breivelde

Stop je British breakfast in een picknickmand en trek richting park Breivelde in Zottegem. In dit park picknick je in Engelse stijl tussen de vele vijvers en speelse riviertjes.

Rust en romantiek over het bruggetje

scheps

Over het bruggetje op het grote picknickeiland in het ongerepte natuurgebied Scheps in Balen geniet je van een deluxe picknick  tussen feërieke waterlopen en velden vol bloemen.

Lees ook

Picknicken in Brussel

Tips voor een geslaagde herfstpicknick

Trend: salade in een potje

Partner Content

Gesponsorde content