Home Lifestyle Cultuur Deze twee sprekers wil chef human interest Tanja Dierckx niet missen op...

Deze twee sprekers wil chef human interest Tanja Dierckx niet missen op de Feeling Forward Inspiration Day

Deze twee sprekers wil chef human interest Tanja Dierckx niet missen op de Feeling Forward Inspiration Day

Zin om je volledig onder te dompelen in de Feeling wereld waarin thema’s als mode, beauty, reizen, human interest en nog veel meer worden besproken? Hou dan zéker 8 juni vrij voor de Feeling Forward Inspiration Day! Net zoals onze andere Feeling Forward evenementen belooft het een groot succes te worden! Het enige verschil: dit keer worden jullie een hele dag verwend met tal van topsprekers. Maar welke twee sprekers wil onze chef human interest & cultuur absoluut niet missen? Dat ontdek je hier.

 

1. Sihame El Kaouakibi

“Als rasechte Antwerpenaar en verdediger van een goed gebalanceerde multiculti-maatschappij kijk ik geweldig uit naar Sihame El Kaouakibi. Voor mij is zij de meest in het oog springende sociale ondernemer van Vlaanderen. Mensen staan centraal, zowel in haar dansacademie Let’s go urban als in haar adviesbureau A Woman’s View. Haar missie: het bouwen van bruggen tussen jongeren en bedrijven, tussen jongeren en de maatschappij. Sihame is 31 jaar, een Vlaams-Marokkaanse vrouw die impact wil hebben en nog lang niet uitverteld is. Benieuwd wat ze te zeggen heeft.”

2. Caroline Baerten

“Als we het over mindfulness hebben, spreken we niet over een of andere ‘nieuwe rage’ of ‘hobby’. Deze in het boeddhisme gewortelde methode is eeuwenoud en dringt eindelijk door in het westen. In tijden van (te) veel prikkels en stress neemt mindfulness haar plek in als een manier om bij jezelf en in het nu te blijven. Als een weg naar meer aarding, innerlijke rust en genot. Op onze Feeling Forward Inspiration Day komt Caroline Baerten praten over mindful eating: hoe we kunnen eten met al onze zintuigen. Ik volgde deze sessie bij haar en geef mee: dit is een absolute aanrader!”

 

Ontdek alle sprekers via Feeling.be/forward

Praktische informatie

  • De Feeling Forward Inspiration Day vindt plaats op 8 juni 2018 in Lamot te Mechelen.
  • Het evenement start om 8u30 en eindigt om 19u00.
  • Parkingen in de buurt: Q-park Lamot en Vinci Centerparking.
  • De prijs is inclusief lunch, coffeebreaks, networkdrinks én een goodiebag ter waarde van €100.
  • Factuur kan je krijgen op aanvraag.
  • Meer informatie en tickets vind je op feeling.be/forward

See you there!