https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Cultuur Fotoreeks toont aan hoe verslaafd wij zijn aan onze smartphone

Fotoreeks toont aan hoe verslaafd wij zijn aan onze smartphone

Fotoreeks toont aan hoe verslaafd wij zijn aan onze smartphone

We zijn steeds meer verslaafd aan onze smartphone. De cijfers van Digimeter, een onderzoek naar het mediagebruik in Vlaanderen, liegen er niet om. Vooral twintigers en dertigers zijn verslingerd aan hun telefoon. Deze foto’s zijn het ultieme bewijs van hoe verslaafd we zijn.

Wil jij vanaf nu minder verslaafd zijn aan je mobiele telefoon? Lees dan zeker even deze tips.

Even onze mails checken, een foto op Instagram posten of een nieuwe Tweet de wereld insturen… We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder onze smartphone. Wel, deze fotoreeks toont dat we toch aardig in de beurt komen. Fotograaf Eric Pickersgill merkte op dat in alledaagse situaties onze smartphone wel een heel belangrijke rol is gaan spelen. Hij legde het vast op beeld, maar verwijderde wel alle toestellen nét voor hij de foto’s nam. De modellen bleven in dezelfde positie zitten met dezelfde expressie op hun gezicht. Zijn doel: probeer volgende keer wanneer je bij je familie of vrienden bent hen eens wat meer ‘liken’ in plaats van wat er op je telefoon gebeurt.

Fotoreeks: zijn we allemaal verslaafd aan onze telefoon?

ericpickersgill.com

ericpickersgill.com

ericpickersgill.com

ericpickersgill.com

ericpickersgill.com

 

Nog zo’n straf beeld maakte deze moeder, waarin ze de essentie van IVF toonde. En ook de campagne van Brandkids liet ons niet onberoerd, zij laten kinderen met Down schitteren in hun beelden. 

Meer veelzeggende foto’s: