Hét designevent: Terres de Toscane

De kans dat je ooit van de Zwitsere Christiane Perrochon hebt gehoord, is misschien klein. Vanuit haar atelier tussen de Toscaanse olijfgaarden verovert deze eigenzinnige keramiste echter in recordtempo het hart van ’s werelds grootste modedontwerpers.  Zo ontwierp ze al serviezen voor Karl Lagerfeld, Giorgio Armani enCalvin Klein. Ook de Belgische kunstenares Isabelle de Borchgrave houdt van haar engelachtige borden, bekers en schalen. Ze nodigde haar Zwitserse vriendin uit voor een unieke tentoonstelling in de exporuimte die verbonden is aan haar huis en atelier in Brussel.

Kleurrijk, fragiel én 100% ambachtelijk: Terres de Toscane is kunst om stil van te worden. Isabelle ontwierp ook kunstwerken van geplooid papier die als achtergrond dienen voor de keramiek van Christiane. Na afspraak kun je ook een bezoek brengen aan Isabelles atelier, een ontwerp van architectenduo Bataille en Ibens.

Terres de Toscane, De keramieken van Christiane Perrochon bij Isabelle de Borchgrave, Vleurgatsesteenweg 73, 1050 Brussel, 14/11/2014 tot 10/12/2014, ma-za, 11u-18u, Toegang: gratis, Alles is te koop, van € 50 tot € 2000 per stuk.

>>Reserveer een bezoek aan Isabelles atelier

Neem nu al een kijkje in Isabelles atelier

Keramiek

Partner Content

Gesponsorde content