Kijk! Niet alleen Jezus kan verrijzen

Waarom eindredacteur Ilse Ingang onlangs een zucht van verlichting slaakte na het zien van Een Mirakel.

 

Game of thrones

Game of Thrones is wereldwijd de meest bekeken reeks. Vorig jaar werd ze meer dan 14 miljoen keer illegaal gedownload. Ik doe daar niet aan mee en betaal graag voor dat fantastische werk, maar ik ben net zo verslaafd als het leger andere Thronies.

Grote consternatie bij de finale aflevering van reeks 5: Jon Snow lag daar dood te bloeden in de sneeuw. Nu hadden we al wat meegemaakt bij het einde van reeks 3, aflevering The Red Wedding, waarin zowat al mijn favorieten werden gekeeld, maar die messteken in het godenlijf van Snow, dát zoog de lucht echt uit mijn longen.

Op sociale media gonsde het van de speculaties. Jon Snow is niet dood, want hij draagt nog altijd zijn carré frisé, en die had hij zeker afgeknipt als hij niet meer zou meespelen in reeks 6. In talkshows werd hij regelmatig het vuur aan de schenen gelegd, maar acteur Kit Harington bleef zijn flegmatieke zelf, en zweeg.

Twee weken geleden was het eindelijk zover. Seizoen zes ging van start op Play More van Telenet.  En daar lag hij. Zo bleek, zo stil. Nog altijd dood. Vijftig minuten later zat er nog altijd geen beweging in, maar het laatste beeld beloofde beterschap. En eind vorige week gebeurde het lang verhoopte dan toch, de Ravenzwart Gehavende kreeg weer lucht. En wij stegen wereldwijd met z’n allen eventjes ten hemel.

Jon Snow

 

Ilse Ingang Ilse Ingang is de eindredacteur van Feeling. Ze leest graag en praat nog liever. Ze houdt van kostuum- en andere drama’s, van Mr. Darcy en David Brent. Ze sprokkelt quotes waar ze die hoort of ziet, en gooit die graag eens in de groep.

Benieuwd naar de quote van vorige week? Check hier de blog van Ilse.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content