Madonna heeft het druk

Hoewel ze vorige week nog haar entree maakte bij Macy’s in New York, ter ere van de lancering van haar parfum ‘Truth or Dare’, is het voor ons in België nog even wachten op ‘The Queen of Pop’. In afwachting kunnen we jullie echter al verblijden met een paar leuke gifts.

In het kader van Madonna’s nieuwste film ‘W.E.’ die momenteel in de Kinepolis bioscopen draait, schenkt Kinepolis immers 10 duotickets weg. Daarnaast geven ze ook nog eens 5 parfums van Madonna’s 'Truth or Dare' weg, het nieuwe parfum van Madonna.
Ga snel naar de Feeling acties om deel te nemen aan deze wedstrijd.

Over de film
De film W.E. draait momenteel o.a. in Kinepolis Brussel, Gent, Hasselt en Antwerpen en situeert zich in Engeland in het jaar 1936. De Amerikaanse Wallis Simpson (Andrea Riseborough) verovert het hart van koning Edward VIII (James d’Arcy). Echter, Edward krijgt van de kerk en de Minister President te horen dat hij niet met Wallis kan trouwen en tegelijkertijd koning blijven. Hij besluit daarom af te treden voor de vrouw die hij lief heeft. Eenmaal getrouwd zijn ze bekend als de hertog en hertogin van Windsor en velen beschouwen hen als het meest romantische koppel van de eeuw.

Parallel aan dit verhaal, loopt de romance van Wally Winthrop (Abbie Cornish) in het New York van 1998. Wanneer ze in een ongelukkig huwelijk met een succesvolle psychiater belandt, raakt ze geobsedeerd door het verhaal van koning Arthur VIII. Als Sotheby’s diverse persoonlijke eigendommen van de Windsors veilt, probeert ze de romance tussen Wallis en Edward te begrijpen, middels de voorwerpen die het echtpaar toebehoorden.

Voor de cast tekenden oa. Abbie Cornish,  James D'Arcy, Andrea Riseborough, Oscar Isaac en Richard Coyle.

Partner Content

Gesponsorde content