Home Lifestyle Cultuur NIEUW in Hasselt: Mosquito da Beira Baixa

NIEUW in Hasselt: Mosquito da Beira Baixa

NIEUW in Hasselt: Mosquito da Beira Baixa

Hoewel ze een jaar geleden nog tot de beste cocktailbars van België behoorden, besloten de eigenaars van het populaire Kaffee Mosquito in Hasselt begin dit jaar een nieuwe koers te varen.

 

De uitgezette richting werd Portugal en zo werd Kaffee Mosquito officieel herdoopt tot restaurant Mosquito da Beira Baixa’, genoemd naar de streek boven Porto, waar de kokkin van het restaurant vandaan komt. Salette Gaspar Mateus is de schoonmama van zaakvoerder Jurgen en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de betere keuken. Onder haar vleugels kreeg Jurgen al snel de recepturen van authentieke rissois, espetada en Portugese tapas onder de knie, terwijl echtgenote Evelyne de alom bekende Mojito’s bij elkaar shaket. Wij zijn alvast grote fan van suggestiegerecht 'Scampi al Garvia' en van de 'Cataplana'. Ook voor vegetariërs zijn er volop keuzemogelijkheden!

Mosquito da Beira Baixa is open van dinsdag tot zaterdag, van 18u tot 22u. Wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan best reserveren via  0479 04 38 26