Onze cultuur-expert selecteert de beste nieuwe films en series op Streamz

Andreas Ilegems

Elke maand selecteert onze cultuurexpert Andreas Illegems de nieuwste pareltjes op Streamz zodat jij geen tijd hoeft te verspillen aan het uitkiezen van een film of serie. Sit back & relax.

Rap Sh!t

Rap Sh!t van Issa Rae is een komedie op Streamz die je moet bekijken!

Met Rap Sh!t haalt de invloedrijke Amerikaanse tv-maker Issa Rae (Insecure) het racisme en seksisme in de hedendaagse muziekwereld onderuit. Het resultaat: een snelle komedie à la Girls, over twee uit elkaar gegroeide vriendinnen – een visagiste en een wannabe-rapper – die besluiten een rapgroep te beginnen in Miami.

Tell Me Your Secrets

Tell me your secrets is een spannende tiendelige thriller op Streamz.

Fans van Big Little Lies en The Undoing kunnen hun hart ophalen met deze verslavende tiendelige thriller. Een jonge vrouw die een moordenaar in de ogen keek, een voormalige seriemoordenaar op zoek naar verlossing, een rouwende moeder die koste wat het kost haar vermiste dochter wil vinden: deze drie hoofdpersonages worden door het lot met elkaar verbonden.

 The Congregation

Deze zesdelige serie over moord, The Congregation, speelt zich af in Zweden en moet je zien op Streamz.

Zesdelige serie over een moord in een hechte pinkstergemeenschap in Zweden in de vroege jaren 2000. De twintiger Anna verhuist naar het dorpje Knutby om zich bij de plaatselijke kerk aan te sluiten. Ze is helemaal in de ban van de charismatische predikanten Eva en Sindre, die menen dat de verrijzenis van Christus zich in hun gemeenschap zal voltrekken. Al gauw blijkt achter de idyllische façade een web van leugens en bedrog te schuilen.

 Pretty Little Liars: Original Sin

Pretty Little Liars: Original sin is een reboot van Pretty Little Liars en is nu te zien op Streamz.

De serie Pretty Little Liars, over vijf liegende en bedriegende hartsvriendinnen in een klein Amerikaans stadje, hield tussen 2010 en 2017 miljoenen fans in de ban. Pretty Little Liars: Original Sin is een reboot. Het speelt zich af in hetzelfde universum, maar dan met een compleet nieuwe vriendengroep, een nieuw verhaal en een nieuwe stalker. Ontspannend kijkvoer om je hoofd leeg te maken op warme zomeravonden.

 Madres paralelas

In Madres Paralelas op Streamz van Pedro Almodóvar spelen Penelope Cruz en Milena Spit de hoofdrol.

In Madres paralelas serveert de veelgeprezen Spaanse filmmaker Pedro Almodóvar opnieuw een fascinerende kijk op moeders en moederschap. Het verhaal draait om twee alleenstaande moeders (Penelope Cruz en Milena Spit) die elkaar in de kraamkliniek ontmoeten, en op dezelfde dag moeten bevallen. Almodóvar verweeft humor en psychologisch inzicht met historische elementen, zoals de Spaanse Burgeroorlog en de moorden gepleegd door de Falange Española, een fascistische groepering uit de jaren dertig.

De gebroeders Schimm

De Gebroeders Schimm, gemaakt door De Belgische broers Michael en Andrew Van Ostade staat nu op Streamz.

De Belgische broers Michael en Andrew Van Ostade regisseerden dit griezelavontuur à la Steven Spielberg, over een eigenzinnig meisje dat samen met een duo spokenjagers een monster probeert te verschalken. De geweldige special effects, de muziek, de grappige dialogen en de komische vertolkingen van twee échte broers maken van De gebroeders Schimm een uitermate charmant kijkstuk voor jong en oud.

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content