Home Lifestyle Cultuur Reserveer nu je plaatsen voor OdeGand aan een stuntprijs!

Reserveer nu je plaatsen voor OdeGand aan een stuntprijs!

Reserveer nu je plaatsen voor OdeGand aan een stuntprijs!

OdeGand staat ieder jaar opnieuw garant voor een spetterende dag in het historisch centrum van Gent. Dit jaar zal de binnenstad van Gent op zaterdag 17 september het decor vormen van een dag vol verrassende concerten, spektakel en bootjes varen.

 

Zinderend programma

Voor slechts €69 i.p.v. €149 kan je van deze prachtige dag in Gent genieten. Maar wat mag je nu precies verwachten? Een overzichtje:

  • 10u15: Je wordt welkom geheten in Het Pand (Onderbergen 6). Een gratis parkeerplaats in een van de stadsparkings in het centrum wordt voor jou ter beschikking gesteld. In Het Pand krijg je je OdeGandpas, je dagfolder en alle andere pasjes die je nodig hebt om de dag te vullen. Op de koop toe krijg je een fijn gadget van het kledingmerk Giovane én een stukje taart van Alice.
  • 11u45-12u45: Je wordt verwacht voor een uitgebreide lunch in Cafe Theatre. Hopelijk heb je ‘s ochtends niet te stevig ontbeten, want je krijgt een voor-, hoofdgerecht en dessert met koffie of thee voorgeschoteld.
  • 13u-18u45: Houd je pasjes bij de hand, want de namiddag wordt goed gevuld met vrij gebruik van de bootjes en de concerten van je keuze.
  • 13-17u30: De hele namiddag kan je, tussen de evenementen door, genieten van een hapje en een drankje in de viplounge van OdeGand (stadhuis Gent). Daar krijg je bovendien een exclusief doosje.
  • 17u-18u30: Tijd voor het aperitief! In OdeGand village op het Sint-Baafsplein vloeit de cava rijkelijk (zolang de voorraad strekt).
  • 19u30-20u30: In de Popples-bar van Ghent Marriott Hotel wordt speciaal voor jou een glas wij en fingerfood geserveerd.
  • 20u30-23u: Na het eten hoef je nog niet huiswaarts te keren, want een slotspektakel en vuurwerk sluiten deze feestelijke dag in stijl af!

Hoe reserveren?

Bestel snel je tickets voor maar €69 per persoon (i.p.v. €149!) via het nummer 09/225.01.01. Vergeet zeker niet het codewoord ‘Feeling’ bij de hand te houden. Wees er snel bij, want het aantal tickets is beperkt!