Wat je allemaal kan verwachten op de Feeling Forward Inspiration Day

Pssst ... heb je het al gehoord? Volgende week is het ein-de-lijk zover. De Feeling Forward Inspiration Day staat voor de deur!

Een niet-te-missen congres voor iedereen die zichzelf wil ontplooien en inspiratie opdoen. Op het programma: een reeks straffe sprekers die je komen inspireren en meenemen in de Feeling wereld van mode, beauty, journalistiek, sterke persoonlijke verhalen en veel meer. Het beloofd een enorm boeiende, maar ook lekkere dag te worden want je zal de hele dag door verwend worden met super lekkere hapjes, snacks en drankjes. Je zal niet alleen met een hoofd vol nieuwe ideeën en inzichten naar huis gaan maar ook heb je je netwerk kunnen uitbreiden. Bovendien krijg je er een zéér goedgevulde goodiebag ter waarde van € 150 bovenop!

Buiten tal van boeiende, innovatieve en verrassende lezingen valt er nog veel meer te beleven op de Feeling Forward Ispiration Day.

A picture is worth a thousand words

She’s Mercedes zorgt ervoor dat jij je deze dag voor altijd zal herinneren! Tijdens de Feeling Forward Inspiration Day kan jij je dag voor altijd vastleggen door een foto te nemen in een photobooth van Mercedes. Vervolgens krijg je de foto meteen mee naar huis en wordt die ook nog eens verzonden naar je mailbox. Zo heb je een unieke herinnering aan ons onvergetelijk event!

Kies zelf met wie en hoe je op de foto staat. Alles kan en alles mag op het Feeling Forward event. De redactie is alleszins helemaal ‘excited’ over dit leuk extraatje op het event en we zijn nu al benieuwd naar de resultaten.

Ontdek alle sprekers via Feeling.be/forward

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De Feeling Forward Inspiration Day vindt plaats op 8 juni 2018 in Lamot te Mechelen.
  • Prijs: € 249,00 (inclusief goodiebag t.w.v. € 150)
  • Meer informatie en tickets vind je op feeling.be/forward

See you there, ladies!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content