https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food 4 x Italiaanse topwijn dicht bij huis

4 x Italiaanse topwijn dicht bij huis

4 x Italiaanse topwijn dicht bij huis

 

Een neus voor wijn?  Dan weet je dat de Italiaanse wijnen van topkwaliteit zijn. Wij verklappen je  4 adressen waar je dicht bij huis de lekkerste flessen Italiaanse wijn kan kopen.

1. Lekker in 1 klik

Italia a Casa biedt een ruim assortiment van Italiaanse lekkernijen: van wijn en brood tot antipasti en tartufo. Het magazijn is gevestigd in Kortenberg, maar Italia a Casa levert in heel België. Met slechts één klik proef je het beste van Italië meteen op je bord en in je glas.

 

2. Alle dagen feest

Licata Vini in Diepenbeek staat al meer dan 30 jaar voor een ruim assortiment Italiaanse wijnen. Van dagelijkse flesjes tot absolute wereldtop. Ze bieden een selectie uit ongeveer 70 wijnhuizen en bovendien heb je tot 100 dagen ruilgarantie.

 

3. Ontkurkt

Stappato, het Italiaanse woord voor 'ontkurkt', is een wijnproject van twee jonge ondernemers die zich specialiseren in Italiaanse wijnen. Behalve in hun magazijn in Gent en in hun wijnbar in Leuven, kun je ook in hun webshop je favoriete fles vinden. De prijzen variëren tussen € 5 en € 615.

 

4. Oog voor traditie

Bij Bere.Bene kun je terecht voor flessen uit 22 wijnhuizen. Ze vertegenwoordigen streken zoals Toscane, Sicilië en het Zuid-Italiaanse Campanië met oog voor traditie. Bere.Bene draagt het werken met autochtone druivenrassen hoog in het vaandel. Degustaties kunnen thuis of in de winkel.