Home Lifestyle Food 5 x topadresjes voor een brunch in Brussel

5 x topadresjes voor een brunch in Brussel

5 x topadresjes voor een brunch in Brussel

In het weekend lekker lang uitslapen, om erna lekker veel te eten. Brunchen, dat is zonder twijfel de garantie op een mooie dag. Ontdek onze favoriete adresjes voor een brunch in Brussel. 

John And Rose

John & Rose Brunch in Brussel

Hou je van kunst en lekker eten? Dan is John and Rose absoluut iets voor jou. Tel 15 euro neer voor het brunchmenu en verwacht je aan heel wat lekkers. Eitjes, spek, zalm, biobrood, boter en confituur, croissants, yoghurtgranola met verse vruchten én een lekker drankje komen jouw richting uit. Geniet tijdens je brunch ook van het leuke interieur en de tentoonstellingen.

John & Rose, Vlaamsesteenweg 80-84, 1000 Brussel www.johnandrose.be

Chez Franz

Chez Franz brunch in Brussel

Elke zaterdag en zondag staan de deuren van Chez Franz wijd open, want enkel dan kun je er heerlijk brunchen. Je kunt kiezen uit vijf verschillende formules, en de prijzen schommelen tussen 6 en 15 euro. Zowel de kleine als de grote eter zal hier dus aan zijn trekken komen. Stap binnen bij Chez Franz, en waan je een beetje in Parijs.

Chez Franz, Hoge-Bruggelaan 30, 1050 Elsene www.chez-franz.be

Henri & Agnes

Henri & Agnes - brunch in Brussel

Henri & Agnes, vlakbij het Jubelpark is niet direct de ideale brunchplek voor late beslissers. Want je kunt er maar 1 keer per maand de voeten onder tafel schuiven voor een heerlijke brunch. Voor € 25 kun je aanschuiven aan het super uitgebreide buffet. Extra plus: in het jonge interieur voel je je direct thuis. Reserveren is zeker aangeraden, voor deze onvergetelijke brunch in Brussel.

Henri & Agnes, Veronesestraat 48, 1000 Brussel www.henrietagnes.com

A.M. Sweet

AM Sweet - brunch in Brussel

Ben je eerder het romantische type? Dan is A.M. Sweet iets voor jou, want in dit charmante theehuisje verwelkomt eigenares An-Marie je met veel warmte. Kies uit het grote aanbod thee-en koffiesoorten, broodjes, gebak, chocolade en ander zoets. Onze aanrader: de kaastaart! En als je niet graag afscheid neemt van zoveel lekkers, koop het dan in het bijhorende winkeltje en neem het mee naar huis. Deze brunch in Brussel zal je niet snel vergeten. 

A.M. Sweet, Kartuizersstraat 4, 1000 Brussel

ICI

ICI - Brunch in Brussel

In de Darwinstraat, vlakbij het Brugmannplein ligt ICI, een top adresje om te brunchen in Brussel. Doordat het menu hier wekelijks verandert, is het elke keer opnieuw weer verassend anders. Het interieur is speels, en vooral het zwarte krijtbord trekt de aandacht. Naast brunchen, kun je ook eens binnenspringen in het kruidenierswinkeltje, voor vergeten groenten en leuk servies.

ICI, Darwinstraat 35, 1500 Brussel