Beach bars in Scheveningen

Na het winkelen is het zalig loungen op het strand. Op amper twee kilometer van het Statenkwartier, lonken deze leuke beach bars in 'Den Haag aan zee' of Scheveningen.

De Kwartel

De Kwartel

De Kwartel is een volwaardig restaurant op het strand, waar je kunt kiezen uit  honderd verschillende wijnen en de verse vis in een houtoven wordt bereid. Ook niet te versmaden: de professionele massages aan zee, van shiatsu tot shark.

Zuiderstrand 7- Slag 9, paal 104, Den Haag.

>>Ontdek hier een wegenkaartje.

Buiten

Buiten

Bohemien is de sfeer in strandpaviljoen Buiten. Je kunt de branding zien, horen en bijna voelen vanuit je luie stoel. Relaxen kan ook tijdens yogasessies in open lucht. De keuken is biologisch en de vis op je bord wordt duurzaam gevangen.

Zwarte Pad 67, Den Haag.

>>Ontdek hier een wegenkaartje.

 


BooNooNooNoos

BooNooNooNoos

“Let’s go boonoonoonoos”, zeggen de Jamaicanen tegen elkaar als ze willen uitgaan, eten en dansen. En dat lukt zeker in deze kleurrijke strandtent. Je vindt BooNooNooNoos tussen het Kurhaus en de haven in. Met exotische tinten, voor een instant vakantiegevoel!

Strandweg 15, Den Haag.

>>Ontdek hier een wegenkaartje.

Soomers

Soomers

Voor vele Hagenaars is Strandtent Soomers een tweede huiskamer, maar dan op het strand. Schoenen uit, voeten in het zand en genieten maar! Op het zijterras kun je een privéfeestje bouwen.

Zwarte Pad 57 c, Den Haag.

>>Ontdek hier een wegenkaartje.


Speciaal voor jou: gratis aperitief. Mail het woord "Beach bar" naar feelitvooordeel@feeling.be. Met de code die je ontvangt krijg je in elke bar een gratis aperitief.

Partner Content

Gesponsorde content