Betaalbaar tafelen in een sterrenrestaurant

Vanaf maandag 25 maart kan je een hele week lang dineren in een sterrenrestaurant tegen een zeer gunstig prijsje. 

Dit initiatief dat de naam 'Dining with the Stars' draagt, wil iedereen de mogelijkheid geven om kennis te maken met haute cuisine, zonder daarvoor meteen hoge bedragen neer te moeten tellen.

Gasten kunnen tijdens dit zeven dagen durende culinaire evenement genieten van een diner (vijf gangen)voor de prijs van €55 en een lunch (4 gangen) voor €44 euro. Deze zeer democratische prijzen zorgden ervoor dat deze speciale week tijdens de vorige edities steeds een groot succes was. Let wel op bij de keuze van je restaurant: chefs met twee sterren kunnen een supplement van €15 vragen voor het diner en €10 voor de lunch.

Dining with the Stars is een initiatief van DiningCity, een restaurantgids die een overzicht geeft van meer dan 700 restaurants in heel België. DiningCity organiseert ook jaarlijks de 'Restaurantweek' in België en Luxemburg, die deze zomer voor de twaalfde keer georganiseerd wordt.

De deelnemende restaurant beloven ook deze keer heel wat goeds: onder andere Luc Bellings** in Hasselt, Marcus* in Deerlijk en Arenberg* in Heverlee bevestigden al hun deelname. Begin maart volgt de definitieve lijst met alle sterrenrestaurants.

Dining with the Stars, van 25 maart 2013 t.e.m 31 maart 2013
Meer informatie via www.diningwiththestars.be
Reserveren kan vanaf woensdag 6 maart om 10.00 uur via de website.

(IDP)

Partner Content

Gesponsorde content