Rihanna zegt zelf een erg slecht dieet te volgen, en tegen Ellen DeGeneres vertelde ze onlangs nog dat haar tourbus en kleedkamer al-tijd vol junk snacks liggen. Ze zou liever elke dag in de gym doorbrengen dan haar ongezonde voedingsgewoontes op te geven. Maar wat eet ze dan precies? En is dat nu écht allemaal zo ongezond? Haar chef-kok Debbie Solomon klapt uit de biecht.

 

Riri’s persoonlijke chef Debbie Solomon vertelt aan Bon Appetit dat ze chef-kok werd door haar proefrecepten: rijst met kip en curry, erwten, bakbananen, lamskoteletten en pasta carbonara. Niet bepaald licht moeten we zeggen, maar haar kookstijl viel bij Rihanna meteen in de smaak.

Knipoog naar de Caraïben

Dankzij enkele tips van Rihanna‘s mama, leerde de Jamaicaanse kok de keuken uit Barbados en Guyana kennen. Rihanna groeide op met curry en kip, en dat is nog steeds haar lievelingsgerecht.

En de lievelingssaus van Riri? Geen enkele maaltijd is compleet zonder een toefje Scotch Bonnet hot sauce. Rihanna volgt dan ook de levenswijze van haar chef-kok graag op. “Ik wil mijn calorieën niet verspillen aan slechte gerechten.” Gelijk heeft ze!

Dit eet Queen Riri

Ontbijt

Haar ontbijt? Vier (!) gekookte eitjes, één toast zonder korst, bessen, ananas, mango en papaya. Daarnaast is ze dol op warm water met citroen. Hier lees je waarom dat laatste ontzettend goed is voor je lichaam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lunch

Kip met rijst en curry is Rihanna’s lievelingseten. Vooral de kippenbilletjes speelt ze graag naar binnen. Ook vis en aardappelen lust ze graag. Groenten haat ze, maar ze verplicht zichzelf deze op te eten.

How dare you @chefdebbiesolomon ???? #itsaKINGJamesDay #sentbackmycurry #WheresDaBeef

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Avondmaal

Vlak voor haar work-out, eet Rihanna het liefst vis met een slaatje of groenten.

Italian Crab Cake w/ Micro Greens Roasted Garlic Aioli #monstertour #rihanna #Eminem #FeedingTheMonster

A post shared by Debbie (@chefdebbiesolomon) on

Meer eetpatronen van celebs

Dankzij dit eetpatroon behoudt topmodel Doutzen Kroes haar gezond lichaam
Dankzij deze 6 eetgewoontes blijft topmodel Gisele Bündchen in topvorm
Een blik in het bord van Rosie Huntington-Whiteley