Home Lifestyle Food De 3 favoriete webshops van culiredacteur Evelien

De 3 favoriete webshops van culiredacteur Evelien

De 3 favoriete webshops van culiredacteur Evelien

Online shoppen is niet meer weg te denken uit de 21ste eeuw. Omdat niet alle webshops even goed zijn, geeft Feeling-redactie haar selectie. Dit zijn de 3 favorieten van culiredacteur Evelien.

1. www.kookpunt.nl

"Ik ben een grote fan van de bakvormen van Nordic Ware , die gemaakt zijn uit zwaar gietaluminium. Je cakes zien er super professioneel uit in de mooiste vormen denkbaar. Op deze website kun je ze online bestellen, naast een miljoen andere keukenspullen. Japanse mandolines, pastamachines, de scherpste messen: dit is de plek waar elke 'kook-geek' begint te kwijlen. Gratis levering in België vanaf 20 euro."

 

2. www.pastaebasta.be

"Bij Pasta e Basta importeren ze rechtstreeks uit Italië de heerlijkste soorten olijfolie, pasta, kaas en andere delicatessen. Het is erg makkelijk om iemand blij te maken met een pakketje van bijvoorbeeld artisanale grissini, tapenade van artisjok, risottorijst met gedroogd eekhoorntjesbrood en een stuk parmegiano reggiano van 36 maanden."

 

3. www.glutenvrijewebshop.nl

"Je kent ongetwijfeld iemand die recent is overgeschakeld op een glutenvrij dieet. Op deze webshop vind je producten die opnieuw wat culiplezier in hun leven brengen. Je kiest bijvoorbeeld voor een groot assortiment kerstkoekjes (speculaas, kerstkransjes), luxebloem (mais, peanut & roasted cashew) of glutenvrij gierstbier."