De leukste terrasjes volgens onze redactie

Wij zijn helemaal gek van een warme zomeravond op een mooi terras. De Feeling-redactie kan je deze zomer vast en zeker op deze terrasjes spotten. 

Redactie-assistente Marleen 

Mijn favo terras is De Vogelenzang in ’s Gravenwezel, een alom bekend etablissement met gevestigde waarde. Door z’n supergrote buitenbar en terras is dit een druk bezocht plekje voor jong en oud.

De Vogelenzang – Wijnegemsteenweg 193 – 's Gravenwezel

Culiredactrice Evelien 

Bij l’Etranger in Bornem waan je je echt in het buitenland!

L’Etranger – Buitenland 45 – Bornem

Flow-manager Ann Kuppens 

Mijn favo-adresjes in Hasselt is Het Magazijn, omdat het er altijd gezellig is. Het terras is op een grote binnenplein waardoor je soms vergeet dat je in het centrum van zo’n drukke stad zit.

Het Magazijn – Minderbroedersstraat 9 – Hasselt

Beauty-redactrice Franciska 

Het terras van Bar Beton in de Dansaertstraat: hipsters kijken, héérlijke homemade iced tea (of een karaf mojito, afhankelijk van het gezelschap) en heel lang zon. Lunchen in de tuin van Rouge Tomate in Brussel is ook altijd een aanrader.

Bar Beton – Rue Antoine Dansaert(straat) 114 – Brussel

Chef lifestyle Nathalie 

Het terras van Cargo, de zomerbar in het Antwerpse Park Spoor Noord, is mijn absolute favoriet! Op superzonnige dagen of in het weekend moet je er vér weg blijven, want dan is het er veel te druk, maar op een weekavond, als het weer nét goed is, is het er heerlijk toeven. Terwijl de kinderen spelen in de fonteinen of in de speeltuin, drink ik graag een gin tonic in één van de ligstoelen. En, niet onbelangrijk voor een foodie als mezelf: Het eten is er eenvoudig, maar lekker: kaas van Van Tricht, pizza uit een authentieke houtoven,...

Cargo Zomerbar – Park Spoor Noord – Antwerpen

Partner Content

Gesponsorde content