Dé uittip: Josephine’s Summer Bar

Er is leven in de brouwerij! Letterlijk zelfs: op de open stapelplaats van de bekende Antwerpse Brouwerij De Koninck is pop-up restobar Josephine's neergestreken. De zomerversie van dit bekende restaurant op 't Zuid (Antwerpen) werd opgebouwd door architectenbureau Not Before Ten en voorziet in een speelruimte voor kinderen, ligstoelen, hangmatten en een enorme tafel van 60 meter: de King's Table. Zes graffiti-artiesten mochten de lange gang decoreren en je geniet er van cocktails, lekker eten en een jazzy achtergrondmuziek.

Josephine's Summer Bar & Restaurant , Boomgaardstraat 17, 2018 Antwerpen. Tot 31 augustus.

>>Ontdek hier een wegenkaartje

Ontdek 4 andere originele zomerbars

On top of the world

Skybar

De twaalfde verdieping van het Antwerpse Lindner-hotel herbergt de hele zomer Skybar, een pop-up bar met groovy beats, French fingerfood, salsalessen en pokerwedstrijdjes.

Skybar@Lindner Hotel , Lange Kievitstraat 125, 2018 Antwerpen.

 

 

 

 

 

 

Überhip in de dokken

DOK

De oude dokken in Gent zijn nog één keer het decor voor zomerse activiteiten. Op de DOK-site vind je een bar/restaurant en een strand die elke dag open zijn en daarnaast worden er regelmatig concerten en marktjes georganiseerd.

DOK , Koopvaardijlaan/Afrikalaan, 9000 Gent. Tot 28 september.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verborgen fietsstop

Left

Left is dé plek voor hipsters op de fiets! Deze best verstopte zomerbar van Vlaanderen ligt in de Regatta-wijk in het Galgenweelpark op Antwerpen-Linkeroever. Alleen te bereiken per fiets (of te voet) via de fietserstunnel.

 

 

 

 

Ultiem strandgevoel

Baouzza

Voor een zwoel zomers gevoel trek je naar... Limburg! Baouzza is een club, restaurant én strand waar je kunt loungen, netwerken, eten, drinken en dansen. Inclusief zwembad!

Baouzza , Elfde Liniestraat 23, 3500 Hasselt.

Partner Content

Gesponsorde content