De ultieme afkoeling op een warme zomerdag? Een verfrissende cocktail of mocktail in je hand en een zwembad aan je voeten. Voor dat eerste kunnen wij alvast zorgen met 3 verrassend nieuwe receptjes die je zeker eens moet uitproberen. Cheers!

1. Martini & Tonic Ready to Drink

Martini lanceert twee kant-en klare cocktails voor een ultiem aperitiefmoment. De perfecte Martini en Tonic verhouding zit in een retro flesje, dat je zo meeneemt naar Italië (€ 6,99 voor 3 x 15 cl bij Delhaize). Hij komt in twee smaakje: de Bianco met delicate vanille aroma’s en de Rosato, een kruidige mengeling van kaneel, nootmuskaat en kruidnagel met een vleugje citroen en framboos. Het ideale drankje on the go, voor spontane apero-avonden onder vrienden.

2. Ibiza Ice

Ibiza Ice is een heerlijk alternatief voor wijn of champagne. De bruisende wijn met granaatappel of limoen-, lychee, meloensmaak zit in een duurzaam aluminium flesje en koop je bij Delhaize. Serveer de de Ibiza Ice White Isle met partjes limoen, munt en ijs en drink de Ibiza Ice Sunset met een schijfje appelsien en granaatappelpitjes. Zalig!

3. Fraisito

Fraisito is het meer exotische woord voor: een virgin strawberry mojito. Hoe wij hem het lekkerste vinden? Met bruiswater, aardbeien, takjes munt én deze alcoholvrije Pink Mojito mix (€ 6,99) met aardbei, munt, limoen én rumsmaak. Gebruik een SodaStream (€ 129) om je water bruisend te maken – milieuvriendelijk want je hoeft geen flessen (bruis)water te kopen.

Openingsbeeld: For Love & Lemons

Meer zomerse recepten