VISSEN: VAN 19/2 TOT 20/3

Vissen zijn vriendelijk en meelevend en passen zich heel gemakkelijk aan anderen aan. Jammer genoeg zijn ze soms wat overgevoelig en niet bepaald praktisch; ze zijn aan de mysterieuze en dromerige kant. Wegdromen doen ze met een heerlijke coup Bresilienne: veel ijs, nootjes en een toefje slagroom.

RAM: VAN 21/3 TOT 20/4

Rammen zijn moedig, enthousiast, optimistisch en eerlijk. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hen niet en ze zijn dan ook graag bereid de leiding te nemen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Jammer genoeg kunnen ze erg impulsief zijn en als het hen niet meezit, worden ze boos of zelfs agressief. Kalm worden ze gelukkig terug van een verfrissend raketijsje.

STIER: VAN 21/4 TOT 21/5

Stieren zijn gul en betrouwbaar, ambitieus en sensueel en aan een Stier heb je een vriend voor het leven. Stieren zijn geduldig en hebben doorzettingsvermogen, wat ze fijne collega’s maakt. Minpuntje? Ze zijn koppig en denken soms dat de hele wereld om hen draait. Ze zijn bezitterig, maar als ze van iemand houden, gaan ze voor hen door het vuur. Ze doen dan ook niets liever dan een ijsje delen met hun geliefden. Deze ijspralines van Leonidas zijn er perfect voor. 

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer wat we kunnen leren van ons sterrenbeeld: