MAAGD: VAN 24/8 TOT 23/9

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Bovendien zijn ze perfectionistisch. Ze zijn super georganiseerd en ordelijk, en vrienden kunnen dan ook altijd op hen rekenen. Daar staat tegenover dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn, en zich nogal eens met dingen bemoeien waar ze eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar ze zijn altijd rechtdoorzee. Net omdat ze zo perfectionistisch zijn, houden ze van neutraal. Trakteer ze daarom op een hoorntje met een bolletje vanille, simpel maar overheerlijk. Natuurlijk wel bij een van de beste ijssalons van België.

WEEGSCHAAL: VAN 24/9 TOT 23/10

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Daarom kiezen ze voor eerlijke ijsjes. Je doet hen plezier met een Cookie Dough ‘Which.

SCHORPIOEN: VAN 24/10 TOT 22/11

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Ze kopen daarom geen ijsjes, maar maken deze lekkere ijsjes zelf.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer wat we kunnen leren van ons sterrenbeeld: