Puffen en zweten. Tijd dus voor een lekker ijsje. Genieten maar. Niet echt inspiratie? Lees hier dan welk ijsje het best bij je past volgens jouw sterrenbeeld.

STEENBOK: VAN 22/12 TOT 20/1

Steenbokken zijn praktisch, intelligent en logisch. Ze kiezen resoluut voor gezond, zoals een lekkere Solero of een sorbet. Als ze iets willen bereiken, hebben ze daar alles voor over en ze sporen ook anderen aan hun dromen na te leven. Aan de andere kant zien ze het leven vaak wat somber in, en kunnen ze behoorlijk koppig zijn. Ook verlegenheid is een trekje van veel Steenbokken. 

WATERMAN: VAN 21/1 TOT 18/2

Watermannen zijn onafhankelijke, originele mensen die erg populair zijn. Ze kunnen excentriek zijn maar soms ook bang om hun emoties te tonen. Zij zijn nooit bang om iets nieuws of origineels uit te proberen, maar als het op ijsjes aankomt, zijn ze traditioneel. Waarmee je hen het gelukkigst maakt? Een lekkere Magnum.

VISSEN: VAN 19/2 TOT 20/3

Vissen zijn vriendelijk en meelevend en passen zich heel gemakkelijk aan anderen aan. Jammer genoeg zijn ze soms wat overgevoelig en niet bepaald praktisch; ze zijn aan de mysterieuze en dromerige kant. Wegdromen doen ze met een heerlijke coup Bresilienne: veel ijs, nootjes en een toefje slagroom.

RAM: VAN 21/3 TOT 20/4

Rammen zijn moedig, enthousiast, optimistisch en eerlijk. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hen niet en ze zijn dan ook graag bereid de leiding te nemen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Jammer genoeg kunnen ze erg impulsief zijn en als het hen niet meezit, worden ze boos of zelfs agressief. Kalm worden ze gelukkig terug van een verfrissend raketijsje.

STIER: VAN 21/4 TOT 21/5

Stieren zijn gul en betrouwbaar, ambitieus en sensueel en aan een Stier heb je een vriend voor het leven. Stieren zijn geduldig en hebben doorzettingsvermogen, wat ze fijne collega’s maakt. Minpuntje? Ze zijn koppig en denken soms dat de hele wereld om hen draait. Ze zijn bezitterig, maar als ze van iemand houden, gaan ze voor hen door het vuur. Ze doen dan ook niets liever dan een ijsje delen met hun geliefden. Deze ijspralines van Leonidas zijn er perfect voor. 

TWEELINGEN: VAN 22/5 TOT 21/6

Tweelingen zijn altijd zichzelf, zonder meer. Dat betekent dat ze een zachte kant hebben, maar ook heel sterk en onvoorspelbaar kunnen zijn. Tweelingen zijn slim en kunnen over alles meepraten, en ze zijn leergierig. Als ze eenmaal de juiste partner gevonden hebben, zijn ze onvoorwaardelijk trouw. Daarom blijven ze altijd trouw aan een lekkere Cornetto. 

KREEFT VAN 22/6 TOT 22/7

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie is voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, en trekken ze zich soms terug. Ze zijn artistiek en creatief, en werken hard. Tijdens hun welverdiende pauze kiezen ze voor een potje ijs met pistachesmaak. 

LEEUW: VAN 23/7 TOT 23/8

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. . als Vandaar dat er onder acteurs veel Leeuwen zijn. Leeuwen kunnen behoorlijk koppig zijn, en als ze eenmaal ergens van overtuigd zijn, is het bijzonder moeilijk om hen op andere gedachten te brengen. Ze kiezen voor een heerlijk speculoos ijshoorntje.

MAAGD: VAN 24/8 TOT 23/9

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Bovendien zijn ze perfectionistisch. Ze zijn super georganiseerd en ordelijk, en vrienden kunnen dan ook altijd op hen rekenen. Daar staat tegenover dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn, en zich nogal eens met dingen bemoeien waar ze eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar ze zijn altijd rechtdoorzee. Net omdat ze zo perfectionistisch zijn, houden ze van neutraal. Trakteer ze daarom op een hoorntje met een bolletje vanille, simpel maar overheerlijk. Natuurlijk wel bij een van de beste ijssalons van België.

WEEGSCHAAL: VAN 24/9 TOT 23/10

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Daarom kiezen ze voor eerlijke ijsjes. Je doet hen plezier met een Cookie Dough ‘Which.

SCHORPIOEN: VAN 24/10 TOT 22/11

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Ze kopen daarom geen ijsjes, maar maken deze lekkere ijsjes zelf.

BOOGSCHUTTER: VAN 23/11 TOT 21/12

Boogschutters zijn optimistisch en zien van alles de positieve kant. Daarnaast hebben ze een erg brede belangstelling en zijn ze vrijgevig. Daarom hebben ze altijd een mix in huis zodat ze kunnen delen, zoals deze van Ola. Wel zijn ze soms té rechtuit en dat kan anderen kwetsen. Boogschutters kunnen ook slordig en ongeduldig zijn, en hebben soms té veel zelfvertrouwen.

Meer wat we kunnen leren van ons sterrenbeeld: