5. Oploskoffie

Je bent eerder traditioneel, maar op een gemakkelijke manier. Met de minste moeite krijg je ook dingen gedaan en liefst wacht je tot op het laatste moment om ze te doen. Je staat vrij relaxt in het leven en verliest jezelf niet in de details. Dat maakt je soms wat té nonchalant, ook tegenover jezelf en je gezondheid. Je begrijpt niet hoe anderen zo bezig kunnen zijn met plannen en organiseren. Je neemt elke dag zoals hij komt. Met een mok snelle oploskoffie voor de cafeïne, maar niet echt voor het plezier.

6. Cold Brew of andere koffiebereiding

Je bent een assertieve persoon die graag nieuwe dingen uitprobeert. Je bent een trendsetter. Je houdt van aanpakken en je hebt geen tijd voor kleingeestigheid of drama. Je bent spontaan, vindingrijk en soms wat roekeloos. Je houdt van snelle oplossingen en maakt dan ook niet altijd de juiste keuzes. Maar je zal er niet om malen. Je bent meester over je emoties, met je Cold Brew koffie heb je lak aan de seizoenen, meer zelfs, je zet ze naar je hand.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

1 2 3
bekijk op één pagina

Meer over psychologie & persoonlijkheid:

Bron: o.m. ‘You Are Why You Eat: Change Your Food Attitude, Change Your Life’ door Dr. Ramani Durvasula