Een culinair kerstmenu
Nog steeds niet uit over wat er op het kerstmenu gaat komen te staan? Probeer het eens vanuit een literaire hoek...
We ontvingen een uiterst origineel berichtje van uitgeverij Borgerhoff-Lamberigt wat we absoluut met jullie wilden delen.
Of wat dachten jullie misschien van een kerstmenu bijeengeraapt uit hun selectie aan culinaire titels van dit najaar? De recepten die volgen vind je terug op hun website
LITERAIR KERSTMENU
Aperitief
Cocktail French 75
(Uit: 'Studio Brussel on the Rocks')
Voorgerecht
Terrine van ganzenlever
(Uit: 'Happy days met Sofie Dumont')
Hoofdgerechten
Gesmoorde hele kreeft met tomaat-basilicumantiboise geserveerd in eigen jus
(Uit: 'Literair kookboek')
Tajine met kwartel en dadels
(Uit: 'Tajines' van le Creuset)
Dessert
Traditionele kerstpudding
(Uit: 'Literair kookboek')
Midnight Munchies
Banana Pudding
(Uit: 'Amazing Astrid')
En ook aan wijnadvies werd gedacht:
'Het Eenvoudigste Wijnboek Ter Wereld' van Bruno Verspauwen brengt je ongetwijfeld raad!