Advertorial

GEZOCHT: Latte-lovers die de nieuwste espressomachine van Philips willen uitproberen

Samen met Philips Domestic Appliances

Koffie aficionados, meld jullie! Philips is op zoek naar latte-experts om hun allernieuwste volautomatische espressomachine met LatteGo melksysteem uit te testen. Kan je niet zonder jouw latte havermelk elke ochtend maar mis je nog wat tips en tricks om ‘m volledig op punt te krijgen? Dan ben jij misschien wel dé geknipte kandidaat…

Word jij helemaal wild van de geur van koffiebonen in de ochtend? Altijd al willen weten hoe jij thuis zélf die perfecte latte klaarstoomt? We need you! Om te weten wat jij denkt over de nieuwste Philips Espresso 5400 Series LatteGo, nodigen ze jou graag uit om het apparaat samen met hen te testen.

Kan jij:

  • Jezelf vrijmaken op woensdag 6 oktober, van 13u30 tot 16u?
  • Afzakken naar B&B Manere, Poddegemstraat 56, 1850 Grimbergen?
  • Als de beste je mening geven over het nieuwste toestel op de markt?

Krijg de beste inside tips en tricks van de Philips barista, leer de kneepjes van het koffievak en proef van allerlei huisgemaakt lekkers (denk: cake, verrukkelijke Melo-cakes en jummie Maltesers). Je gaat naar huis met een goedgevulde goodiebag van Philips én wie achteraf de online enquête invult, maakt kans om de Philips Espresso 5400 Series LatteGo (t.w.v. € 649,99) mee naar huis te nemen. Zo kan je straks iedereen omverblazen met jouw koffiekunsten!

Interesse? Schrijf je snel in door op onderstaande uitnodiging te klikken en een korte vragenlijst te beantwoorden. Dan maar hopen op dat verlossende mailtje… a latte of success!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier