Geen zoetekauw? Met dit overheerlijke hartige nagerecht-recept kan ook jij je wel degelijk tegoed doen aan een dessertje.

Ingrediënten

  • 1 grote tros blauwe druiven zonder pit
  • 5 takjes rozemarijn
  • een handvol pistachenoten
  • 1 camembert (of brie)

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de druiven in kleinere trosjes, leg ze in een ovenschaal.
  • Rits de rozemarijnblaadjes van de takjes en strooi ze over de druiven. Leg de noten erbij, kruid stevig met zwarte peper. Giet er een beetje olijfolie over en zet 15 tot 20 min. in de oven, of langer als het grote druiven zijn.
  • Maak een paar inkervingen in de camembert en zet de kaas de laatste 10 min. mee in de oven.
  • Schep met een lepel wat gesmolten kaas uit de camembert en doe er wat druiven en noten bij. Heerlijk!

Meer verrassende recepten:

Recept: Ann Van Der Auwera- Foto: Wout Hendrickx