Home Lifestyle Food Het derde nummer van Njam!, het kookmagazine met feeling, is uit!

Het derde nummer van Njam!, het kookmagazine met feeling, is uit!

Het derde nummer van Njam!, het kookmagazine met feeling, is uit!

De jongste editie van het culinaire magazine Njam! is vanaf 28 september overal te koop. De gelijknamige digitale tv-zender Njam! en Feeling sloegen de handen in elkaar om het allerbeste op gastronomisch vlak voor u te selecteren. Njam! is hét magazine voor iedereen met een passie voor koken en lekker eten. Met veel recepten van […]
De jongste editie van het culinaire magazine Njam! is vanaf 28 september overal te koop. De gelijknamige digitale tv-zender Njam! en Feeling sloegen de handen in elkaar om het allerbeste op gastronomisch vlak voor u te selecteren.
Njam! is hét magazine voor iedereen met een passie voor koken en lekker eten. Met veel recepten van Vlaamse topchefs, verfijnd en toch toegankelijk voor iedereen. En we kijken ook naar het buitenland voor culinaire  ontdekkingen.
Njam! is een genietblad met alle info die foodies interesseert: events, producten, trends…
Njam! brengt de kookkunsten en expertise van bekende topchefs bij u thuis, nodigt u uit op creatieve, culinaire ateliers, zet (h)eerlijke producten in de kijker en ontkurkt de perfecte wijn bij elk gerecht. De derde editie van Njam! ligt nu in de winkel en vindt u ook in pakket met het oktobernummer van Feeling voor maar € 8,95.
In dit derde nummer bereidt Roger van Damme makkelijke mosselrecepten, gaat Johan Segers aan de slag met paddenstoelen, verklappen onze topchefs waar zij hun topproducten kopen en bereidt Dominique Persoone chocolade- en koffiecreaties voor mevrouw Panamarenko. Al hun inspirerende recepten vindt u in Njam!, het nieuwe kookmagazine met feeling.