Het favoriete recept van chef-lifestyle Nathalie Balsing

Gezellig tafelen het hele jaar door, dat is ‘Koken met Feeling’. In dit kookboek vind je niet alleen lekkere en gezonde recepten aangepast aan het seizoen, je krijgt er ook decotips en culinaire tricks bij! Vandaag deelt chef-lifestyle Nathalie Balsing haar favoriet gerecht uit 'Koken met Feeling': Pudding van chiazaadjes.

Pudding van chiazaadjes

chiazaad

VOOR 4 PERSONEN

  • 6 eetlepels chiazaad 
  • 400 ml amandelmelk
  • 3 eetlepels dadelsiroop
  • 1/2 theelepel kaneelpoeder
  • een mespunt zeezout

Mix alle ingrediënten in een grote kom gedurende enkele minuten en zet vervolgens 2 uur in de koelkast. Het chiazaad neemt de melk op, waardoor die lobbig wordt, zoiets als rijstpap. TIP: Werk de pudding af met pistachenoten en een beetje extra dadelsiroop. 

'Koken met Feeling’ is vanaf 29/09 verkrijgbaar in de betere boekhandel en via MagStore voor € 24,99 (aanbevolen prijs).

Nathalie Balsing Chef-lifestyle Nathalie Balsing is dol op feestjes, lekker eten en stijlvol gedekte tafels, en geeft haar geld liever uit aan een mooie nieuwe serveerschaal dan aan een design handtas (hoewel allebei natuurlijk nòg beter zou zijn ;-))

Lees alle artikels van Nathalie hier.

Partner Content

Gesponsorde content