Het Feeling Restaurant opent weer de deuren!

Omdat we zoveel enthousiaste reacties hebben gekregen op de eerste editie van ons Feeling pop-up restaurant, openen we 14 oktober opnieuw de deuren bij de Mnu:kitchen in Aalst. En omdat we zeker willen zijn dat we u enkel het allerbeste voorschotelen (en, ok, we geven het toe, een kleìn beetje uit eigenbelang), zijn we alvast [...]
Omdat we zoveel enthousiaste reacties hebben gekregen op de eerste editie van ons Feeling pop-up restaurant, openen we 14 oktober opnieuw de deuren bij de Mnu:kitchen in Aalst. En omdat we zeker willen zijn dat we u enkel het allerbeste voorschotelen (en, ok, we geven het toe, een kleìn beetje uit eigenbelang), zijn we alvast het menu gaan voorproeven dat Peter Goossens, Sergio Herman en Roger van Damme voor deze tweede editie bedacht hebben.
Peter Goossens ontwikkelde de hapjes voor bij het aperitief, en ook het voorgerecht, een heerlijk lichte combinatie van skrei, schaaldieren en bouillabaisse. Het hoofdgerecht, van de hand van Sergio Herman, brengt een ode aan al het lekkers dat het najaar te bieden heeft: reebok met pompoen, rode bietjes, een zalfje van bloedworst, tartaar van paddestoelen en zwarte pepercrème.  Als tussengerecht waren de chefs nog aan het broeden op een verrassing. Het zal een echte smaakbom worden, maar wat het juist zou zijn, wilden ze nog niet verklappen. (We zullen dus ook zelf nog eens terug moeten gaan om dat te ontdekken.) Tenzij die smaakbom ons nog van gedachten doet veranderen, gaat de prijs voor allerlekkerste gerecht van deze tweede editie voorlopig echter naar het dessert van Roger van Damme, op basis van amaretto, mascarpone en chocolade… God is geen DJ, God is een patissier uit Antwerpen!
Ook benieuwd om het herfstmenu van Peter, Sergio en Roger te ontdekken? Klik hier voor meer info en reservaties.

Partner Content

Gesponsorde content