Het grootste kookevent van het jaar 2012

Van donderdag 29 november tot zondag 2 december organiseerde Delhaize samen met Feeling en Gaël het grootste kookevent van het jaar. In het gezelschap van 5 sterrenchefs kookten maar liefst 1600 foodies de sterren van de hemel.

Voor de gelegenheid werd maar liefst 5000m2 omgebouwd tot een gigantisch kookatelier met plaats voor een 100-tal kookeilanden en kilo's aan kookmaterialen.
 
In totaal gebruikten de deelnemers niet minder dan 120 kg bloem, 105 kg witlof, 45 kg mosterd, 120 l olijfolie, 120 l melk, 69 gevogeltebouillon, 1500 citroenen, 840 vanillestokjes, 3150 gelatineblaadjes, 1800 eieren en een hele rits aan andere ingrediënten.
 
We mogen met enige trots melden dat dat alles het event tot een bijzonder geslaagd initiatief maakte, dat mogelijk voor herhaling vatbaar is...

Partner Content

Gesponsorde content