Joepie, de whoopie!

Nog geen idee wat te kopen voor Moederdag? Of wilt je kroost jou eens lekker verwennen maar weten ze niet waarmee? Dan hebben wij een leuke en lekkere suggestie! Wat dacht je van de Whoopie kit van Lékué?

Na de trend van de macarons en de cupcakes, is het nu de beurt aan de whoopies. De whoopie is een lekkernij die al jarenlang populair is in de VS en het best vergeleken kan worden met een minicake. De traditionele whoopie is gemaakt van twee ronde vormen van chocoladecake met een zoet crèmeachtige vulling ertussen maar hij bestaat, net zoals de macarons en cupcakes, ook in tal van andere smaken.

Met een whoopiekit heb je meteen alles in huis om praktisch aan de slag te gaan. De kit omvat oa. de decomax, een spuitzak uit platinum silicone met 6 verschillende spuitmondjes, waarmee je de ronde cakes op de whoopie mat kan vormen. Vervolgens is er de silicone bakmat, bestaande uit 20 vormpjes zodat je telkens 10 whoopies kan maken. En tot slot is er een handig receptenboekje, met receptjes voor elke gelegenheid.

Verkoopinformatie:
De whoopie kit kost €44,90 en is beschikbaar in de betere kookwinkels.
www.anbel.eu

Partner Content

Gesponsorde content